Betaling en verzending

Betaling
Is de veiling gesloten en bent u als hoogste bieder geëindigd? Dan krijgt u van ons een overzicht per e-mail van de kunstwerken die u gekocht hebt. U kunt het verschuldigde bedrag, inclusief verzend/afhaalkosten, betalen met Ideal of via een overschrijving op ons bankrekeningnummer.

Uw betaling moet binnen 5 dagen na ontvangst van de factuur zijn bijgeschreven op de door Veilet aangegeven bankrekening. Vermeld bij betalingen altijd uw factuurnummer.

Ophalen of verzenden?
We leveren de kunstwerken uit, nadat uw betaling is verwerkt. Er zijn twee mogelijkheden. U kunt het kunstwerk laten verzenden of persoonlijk afhalen. Verzending is alleen mogelijk binnen Nederland, uitgezonderd Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.

De veilingkosten bedragen altijd € 12,50 per kunstwerk. Verzenden van ingelijst werk kost € 43,50 extra per kunstwerk en niet ingelijst werk € 15,50 extra per kunstwerk. De kosten van handling, verpakking en verzending van de kunstobjecten zijn relatief hoog. Dit komt omdat het verpakken en verzenden van kunst speciale aandacht vergt. Het gaat vaak om kwetsbare objecten. 

Voor persoonlijk afhalen in Nijmegen betaalt u alleen de veilingkosten van  € 12,50 per kunstwerk. 

Kunstwerken afhalen:
Als Veilet uw betaling binnen heeft, kunt u uw kunstwerk(en) afhalen. Ter plekke betalen is niet mogelijk.

Afhalen is uitsluitend mogelijk op woensdagen tussen 13:00 en 16:00.

U hoeft niet te laten weten wanneer u komt. Neem wel een kopie van uw factuur mee, bijvoorbeeld op uw telefoon.

Vergeet niet uw kunstwerk(en) binnen drie weken op te halen. Als de kunstwerken niet binnen deze periode worden opgehaald, kunnen we u de opslagkosten in rekening brengen.

Afhaaladres:
Veilet bv
Tarweweg 1H
6534 AM  Nijmegen