Aanbieders

Veilingen van Kunst werkt met een groot aantal aanbieders. Dit kunnen bijvoorbeeld musea, gemeenten of provincies zijn die delen van hun kunstcollectie willen afstoten. Maar ook bedrijven, zoals banken, pensioenfondsen of energiebedrijven maken gebruiken van onze diensten. Tevens weten galerieën en particulieren hun weg te vinden naar Veilingen van Kunst voor het aanbieden van kunst. Wij bieden sinds 2007 een diverse verzameling van kunstwerken aan in de wekelijkse veiling, ingebracht door deze aanbieders. Met ons veilingmanagement ondersteunen we organisaties bij hun ontzamelingsproces en maken we deze kunstwerken weer bereikbaar voor een breed publiek.

Organisaties die hun kunstwerken aangeboden hebben via Veilingen van Kunst zijn bijvoorbeeld: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE), Gemeente Amsterdam, Provincie Zuid-Holland, Alliander, PostNL, Rabobank, Gemeente Lelystad, RIVM, DSM en Wageningen University & Research (WUR).

Wil uw organisatie ook kunst veilen op Veilingen van Kunst? Stuur dan een mail naar info@veilet.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.